caesenfr

El gat amb botes

de Charles Perrault

Per Poc presenta un clàssic de la literatura universal que ens submergeix en l’ambient de la Cort de Lluís XIV i la música de la seva època. Un espectacle visual i poètic amb figures de paper de gran format i música barroca. Perquè nens i joves descobreixin la riquesa musical d’un període esplendorós musical i culturalment.

El Gat amb botes o Mestra Gat és un conte popular europeu recopilat en 1695 per Charles Perrault. Conte la història d’un gat que gràcies a la seva astúcia aconsegueix la fortuna i la mà d’una princesa per al seu amo, totalment pobre. Des de la seva publicació, en 1697, en el seu llibre Contes d’antany, que va dedicar i va regalar a la neboda de Lluís XIV, va tenir moltíssim èxit.

Per Poc ha recreat els personatges i l’escenografia amb els dibuixos de l’artista russa Alexandra Semenova, que ens remeten amb la seva estètica a l’època del Rei Sol. La proposta musical suggerida és del repertori de la música francesa dels segles XVII i XVIII perquè sigui la protagonista en aquest concert per a tots els públics.

Per Poc ha recreat els personatges i l’escenografia amb els dibuixos de l’artista russa Alexandra Semenova, que ens remeten amb la seva estètica a l’època del Rei Sol. La proposta musical suggerida és del repertori de la música francesa dels segles XVII i XVIII

Crèdits

Direcció artística i escènica: Santiago Arnal y Anna Fernández
Dibuixos: Alexandra Semenova
Il·luminació: Pau Vila